Site Rengi

DOLAR 32,3777
EURO 34,7303
ALTIN 2.428,16
BIST 9.967,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Kütahya MEM ile turizm ve madencilik şirketi ve patent şirketi arasında iş birliği protokolü

Kütahya MEM ile turizm ve madencilik şirketi ve patent şirketi arasında iş birliği protokolü
26.12.2023
A+
A-

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile turizm ve madencilik şirketi ve patent şirketi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, patent şirketi adına Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Turizm ve Madencilik Şirketi adına ise Fikri ve Sınai Haklar Müdürü Sara Sülün imzaladılar. Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, protokolün hayırlı olmasını diledi.

“Protokolün içeriği”

Sosyal sorumluluk projesi olan bu protokol çerçevesinde, tarafların ortak katkıları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda “Sınai Mülkiyet Hakları” bilinci ve patent okuryazarlığını artırmak, Türkiye’nin fikri sermayesinin artırılmasına katkıda bulunmak amaclanıyor. Patent şirketi tarafından geliştirilen “Fikrine Sahip Çık” kurumsal sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde hazırlanan eğitim içeriklerinin ve belgelerin, Müdürlüğe bağlı okullarda görevli olan ilgili bölüm öğretmenlerine ve öğrencilerine verilmesi planlandı. Protokol çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan okullarda konuyla ilgili eğitim içeriklerinin verilebilmesi için ilgili bölümlerdeki öğretmen ve öğrencileri yönlendirecek, gerekli izinlerin alınmasını sağlayacak. “Fikrine Sahip Çık” kurumsal sosyal sorumluluk projesinin yaygınlaştırılmasına destek verecek.13 maddeden oluşan protokolün geçerlilik süresi ise bir yıl.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.