Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kütahya’da görme engelli öğretmen, öğrencilere tarihi sevdiriyor

Kütahya’da görme engelli öğretmen, öğrencilere tarihi sevdiriyor
24.11.2023
A+
A-

Kütahya’da görme engelli tarih öğretmeni Süleyman Şahin, karşılaştığı zorluklara aldırmadan büyük bir azimle ve ilk günkü heyecanla 13 yıldır mesleğini devam ettiriyor. İşini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını dile getiren Süleyman Şahin, mesleğe başladığı ilk günden beri öğrencilere tarihi sevdiriyor.

Tarih Öğretmeni Süleyman Şahin, “2009 yılı Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum. Mesleğe 2011 yılında kurumlar arası geçişle başladım. Daha önce Sosyal Hizmetler’de memurdum. İlk olarak Şırnak Güçlükonak’ta göreve başladım. Buradan oraya da selam gönderiyorum. Arkasından 2014-15’te Kastamonu Doğanyurt’ta görev yaptım. Oraya da selam olsun. 2015-2016 sezonundan beri ben burada görev yapıyorum. Burada tabii birçok öğrenciyle, öğretmenlik öğrencilik ilişkisi içerisinde ders işledik. Burada görmüş olduğunuz arkadaşlarla da bu sene 4. senemiz. İnşallah bu arkadaşları bu sene mezun edeceğiz. Hepsi birbirinden kıymetli, birbirinden özel öğrenciler” diye konuştu.

Tarihin önemini vurgulamak için Atatürk’ün “Türk çocuğu atasını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır” sözünü örnek gösteren Şahin, 10 yaşından beri tarihe meraklı olduğunu belirtti.

Süleyman Şahin, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

4 yıldır Süleyman hoca ile heyecanla tarih derslerini işlediklerini söyleyen öğrenciler de, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.