Site Rengi

DOLAR 32,3854
EURO 34,5547
ALTIN 2.382,31
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Kütahya’daki karayolları projeleri yerinde incelendi

Kütahya’daki karayolları projeleri yerinde incelendi
22.02.2024
A+
A-

Kütahya Valisi Musa Işın, Karayolları Bursa Bölge Müdürü Umut Akyazı ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ildeki karayolları projelerini yerinde inceledi.

Valisi Musa Işın ve Karayolları Bursa Bölge Müdürü Umut Akyazı ile birlikte Mart sonuna kadar tamamlanması ve Temmuz ayı içerisinde açılması planlanan müze binasının anayoldan giriş ve çıkışları ile ilgili olarak karayollarının hazırladığı projeleri istişare ettiklerini söyleyen İl Başkanı Mustafa Önsay, “ 1. ve 2. Organizelerimizi birbirine bağlayacak 11 kilometrelik duble yolun hazırlanan avam projesini inceledik. Şehir içi trafiğimizi oldukça rahatlatacak yol Azot sanayi kavşağından Yeni Bosna, Perli, İkizhöyük ve Alayunt Mahallerimizi geçerek 1. Organizeye ulaşacak. Devamında Gediz kavşağı ile bağlantısı kurulacak. Yaklaşık 1 Milyon TL bütçe öngörülen yolun kısa zamanda yatırım programına alınmasını hedefliyoruz. Projeleri çizilen yatırımın önümüzdeki hafta ihalesi yapılacak olup, şehrimizin önemli sıkıntılarından biri olan katılım şeritlerinin üst geçide eklenmesi hem trafiği rahatlatacak hem de kazaları önleyecektir. Çiniciler çarşısına giriş imkanı sağlayacak ve yol turizminden şehrimizin faydalanması anlamında önemli bir adım olan kavşakta mevcut projeye eklenmiş olup Nisan ayı itibariyle yapıma başlanacaktır. Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ve çalışanlarına ilimizin karayolları anlamında isteklerine gösterdikleri ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.