Site Rengi

DOLAR 32,3533
EURO 34,7853
ALTIN 2.394,04
BIST 10.264,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kütahya’yı Sofular ilkokulu ve ortaokulu temsil edecek

Kütahya’yı Sofular ilkokulu ve ortaokulu temsil edecek
09.01.2024
A+
A-

Pazarlar İlçesine bağlı Sofular köyündeki İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, Floor Curling müsabakalarında toplamda 6 takımla il finallerine damga vurdu.

Kütahya’da düzenlen okul sporları etkinlikleri çerçevesinde Floor Curling müsabakalarında Sofular İlkokul ve Ortaokul üç ’er takımla il finallerinde il birincisi oldu

Floor Curling Kütahya finallerinde Sofular İlkokul ve Ortaokul öğrencileri yıldız karma, yıldız kızlar ile yıldız erkekler kategorilerinde ve küçük karma, küçük kızlar ile küçük erkek kategorisinde mücadele eden öğrenciler, elde ettikleri başarılarla adından söz ettirdi.

Sofular İlkokulu ve Ortaokulunun İl Finallerinde gösterdikleri performansla büyük takdir topladılar

Kütahya’da düzenlenen İl müsabakalarında yıldızlar ve küçük kız, erkek ile karma takımları ile mücadele edip 6 kategoride de il birinciliğini elde etti. Sofular İlkokulu ve Ortaokulu İzmir ve Çanakkale’de yapılacak olan grup müsabakalarında Kütahya’yı temsil ekmeye hak kazandı.

Sofular ortaokulu Beden eğitimi ve Spor öğretmeni Harun Türkyılmaz, “her çocuk sporsever projesiyle çıktığımız bu yolda emeklerimizin karşılığını alıyoruz ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak istiyoruz. Amacımız okulumuzu, köyümüzü, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.