Site Rengi

DOLAR 32,3956
EURO 34,7858
ALTIN 2.396,72
BIST 10.237,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Matematik Müzesi’nde çocuklar kitap okudu

Matematik Müzesi’nde çocuklar kitap okudu
03.01.2024
A+
A-

Bilecik Belediyesi tarafından Matematik Müzesi’nde eğitime destek kursları çerçevesinde bir araya gelen çocuklar, kitap okudu.

Eğitime ve çocuklara yönelik çalışmalara destek vermeye devam eden Bilecik Belediyesi, Matematik Müzesi’nde yüzlerce çocuğu birbirinden faydalı aktivite ile buluşmaya devam ediyor. Faydalı ve renkli görüntülerin yaşandığı ’Eğitime Destek’ ve ’Matematik Kursu’ çerçevesinde toplam 180 öğrenciden her birisi bir ayda en az 500 sayfa kitap okumuş oluyor.

Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, “Bilecik Belediyesi uzman eğitmenleri tarafından Matematik Müzesi’nde ağırlanan çocuklar, atölye faaliyetleri yanı sıra birbirinden anlamlı çalışmalara katılıyor. ‘Matematiğe Dokunmayan Kalmasın’ sloganıyla yıl boyunca binlerce öğrencinin ağırlandığı Matematik Müzesinde çocuklar matematik dersini severek öğreniyor. Eğitime Destek ve Matematik kursları kapsamında öğrenciler yeni yılda da birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam edecek” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.