Site Rengi

DOLAR 32,5351
EURO 34,9450
ALTIN 2.439,05
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

MHP’li Sivri: ‘Kadına Yönelik Şiddet, İnsanlığa İhanettir’

MHP’li Sivri: ‘Kadına Yönelik Şiddet, İnsanlığa İhanettir’
25.11.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Leman Sivri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

MHP Eskişehir Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sivri açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü tüm dünyada ve ülkemizde ne yazık ki hız kesmeyen kadına şiddet haber ve görüntüleri gölgesinde hüzün, acı ve ayıpla geçiyor.

1999 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kadına şiddetin önlenebilmesi adına 25 Kasım mücadele günü olarak belirlenmesine rağmen yılın geri kalan 364 günü kadınlara uygulanan sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve cinsel şiddet durmadan devam etmektedir.

Uluönder M. Kemal Atatürk: “Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur.” demiştir. Günümüz toplumunda kadınlarımız bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayatı hak ediyor. Unutmayalım ki; kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir!

Kadınlarımızın yani geleceği şekillendiren insanların daha adil, huzurlu, güvenli ve sevgi dolu bir dünyada yaşaması en büyük dileğimizdir.

Büyük üstat Neşet Ertaş’ın da dediği gibi: “Kadınlar insandır, biz insanoğlu…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.