Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Milletvekili Günay, çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı

Milletvekili Günay, çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı
23.04.2022
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ramazan ayı boyunca meclis çalışmalarının yanı sıra başta şehit aileleri olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Günay, programları kapsamında geçtiğimiz gün iftar sofrasında çocuklarla buluşarak, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

AK Parti İl Başkanlığı’yla koordineli olarak ve İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Şahin’in organize ettiği programlar kapsamında Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarıyla beraber iftar sofrasında buluştu. İftar sonrası, 23 Nisan dolayısıyla çocukların bayramını kutlayan ve çocuklara çeşitli hediyeler veren Günay, Ramazan ayı yardımlaşma, paylaşma gibi duyguların toplum üzerinde daha da zirve yaptığı, milletimizi bir arada tutan kardeşlik bağlarımızı perçinleyen müstesna günler. Bu vesileyle 23 Nisan mutluluğunu da çocuklarımız ile birlikte yaşadık. Çocuklarımız en değerli hazinelerimiz. Yarınlarımız, güvencelerimiz. Tüm çabamız ülkemiz ve onlar için.

Sizlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Şimdiden siz değerli kardeşlerimizin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelme temennisinde bulunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.