Site Rengi

DOLAR 32,5069
EURO 34,9330
ALTIN 2.437,78
BIST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Muhteşem Final!

Muhteşem Final!
17.12.2021
A+
A-

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen III. Geleneksel Voleybol Turnuvası kapsamında 15.12.2021 tarihinde Gökmeydan Kapalı Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu ve Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Oynanan Final maçını Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu3-0 kazanarak Odunpazarı İlçe Milli Eğitim MüdürlüğüIII. Geleneksel Voleybol Turnuvasının 2021 yılı Şampiyonu oldu!

Gerçekleşen Final Karşılaşmasına İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Barış Hancı ve Ali Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşad önder Ceylan, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda seyirci katıldı.

Odunzarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü III. Geleneksel Voleybol Turnuvasında

1. Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu

2. Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu

3. H. Ahmed Yesevi Anadolu Lisesi

4.Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiolurken,

Centilmenlik ödülü Kireç Sedat Buhuma İlkokulu ve Ali Fuat Cebesoy Ortaokuluna, En iyi smaçör ödülü Milli Zafer İlkokulu öğretmeni Çiğdem Aktaş Ercan ve Gündüzalp Ortaokulu öğretmeni Şenol Milletsever’e, en iyi pasör ödülü Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmeni Sueda Öden ve Murat Atılgan Ortaokulu öğretmeni Ramazan Arslan’a, En Centilmen oyuncu ödülü ise Vadişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Rabia Ceren Açıkgöz ve Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Coşkun Dinç’e verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.