Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

MÜSİAD’dan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a Ziyaret

MÜSİAD’dan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a Ziyaret
02.08.2022
A+
A-

MÜSİAD Eskişehir, Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan ALİ Yeldana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Av. Oğuz Özdemir, üyelerimizden Av. Hacer Gök, Hakan Keskin, Dr. Oktay Tanrıverdi, Cemil Nazlı, Ali Rıza Durmaz ve Genç MÜSİAD  üyemiz Av. Mustafa Emir ArslanEskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Ali Yeldanı makamında ziyaret ederek yeni görevin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Duman,  “İlimize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Değerli Başsavcımız Sayın Ali Yeldan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Daha önceki görev yaptığı illerde başarılı çalışmalarından dolayı Başsavcı Sayın Yeldan ilimizde de de başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersindeolduklarını belirterek, MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Başsavcımız Sayın Yeldan a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan Eskişehir Başsavcısı olarak göreve başlamam dolayısıyla, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duydum. Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayımutlu olduğunu ve en iyi hizmeti verebilmek adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içersindeçalışacaklarını söyledi. MÜSİAD Şube Başkanı Duman ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.