Site Rengi

DOLAR 32,4937
EURO 34,7859
ALTIN 2.441,89
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

Nebi Hatipoğlu’dan destek açıklaması yorumlarına tepki

Nebi Hatipoğlu’dan destek açıklaması yorumlarına tepki
09.01.2024
A+
A-

Cumhur ittifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, basın mensuplarına vereceği desteği yineleyerek, açıklamada bulunan Eskişehir Gazeteciler Cemiyetine yönelik “Kendinden başka kimseyi düşünmeyen, bu hayatta bir kişiye faydası dokunmamış, sıcak koltuğundan ahkam kesenler de buyursun incinsin” dedi.

Basın mensupları ile ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yemekte bir araya gelen AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun her basın mensubuna bir asgari ücret vaadi bir çok kişi tarafından eleştirildi. Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bunun üzerine Hatipoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada destek sözü yenilendi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatipoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensuplarına verdiğimiz yemekte, gazeteci dostlarıma yönetimi devraldığımızda destek sözü verdim. Neden mi? Çünkü 4. Kuvvet medya şehrimizde doğru işlemezse şeffaf bir belediyecilik anlayışı yerleştiremeyeceğimize inanıyorum. Adına yerel medya dediğimiz yapı ne kadar kuvvetli olursa, bir şehir o kadar iyi ve katılımcı yönetilir. Bu nedenle de gazeteci dostlarımıza yerel basın mensuplarına destek sözü verdim. Hem de hiçbir siyasi ya da başka bir ayrım yapmadan. Bunu da hem şehrim için, hem de zor şartlarda halkın haber alma özgürlüğü için karda, kışta, en zorlu şartlarda ter döken basın emekçileri için yapacağım. Peki mevcut yönetimin kadrolu destekçilerinden Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti basın emekçilerine destek sözüm için ne demiş? Çok incinmişler. Arkadaşlar duyan duymayan kalmasın! Eskişehir’de kimseye bir faydası olmayan yönetim anlayışı sona yaklaşmıştır. Ben basın emekçileri dahil, bu şehri oluşturan hiçbir meslek grubunu yalnız bırakmayacağım. Tüm hemşehrilerimin dertleri ile dertlenecek, her bir meslek grubuna katkı sağlayacağım. Emeklisi, öğrencisi, işçisi, çiftçisi, kadını, erkeği herkesin hayatına pozitif anlamda dokunacağım. Kendinden başka kimseyi düşünmeyen, bu hayatta bir kişiye faydası dokunmamış, sıcak koltuğundan ahkam kesenler de buyursun incinsin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.