Site Rengi

DOLAR 32,4290
EURO 34,8411
ALTIN 2.436,44
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

Necdet Akel: “Canla başla çalışacağız”

Necdet Akel: “Canla başla çalışacağız”
02.04.2024
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisi adayı Necdet Akel seçim zaferi sonrası bir açıklama yaptı.

Akel, “Çıktığımız seçim yolculuğumuz, Allah’a şükürler olsun hemşerilerimiz sayesinde ve Rabbimizin lütfuyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferiyle son buldu” dedi.

Akel, “Sadece MHP kazanmadı, Gediz Kazandı. Bizler bundan sonraki süreçte bizimle rakip olarak yarışan, muhalefet partilerine de Gediz’in geleceği için yapacakları her türlü katkıya da kapımızın açık olduğunu açıkça beyan ediyor ve onlara da Gediz’in geleceği için elimizi uzatıyoruz. Aylardır gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan tüm dava arkadaşlarımıza ve bize güvenerek destek olan tüm Gedizli hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Rabbim mahcup etmesin.Bundan sonraki süreçte şeffaf belediyecilik anlayışıyla Gedizlilerin hizmetinde azimle ve kararlılıkla çalışacağımıza söz veriyoruz. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Projelerimizi hayata geçirmek için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.