Site Rengi

DOLAR 32,3119
EURO 35,0621
ALTIN 2.278,19
BIST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Öğrencilerden Vali Ayyıldız’a 23 Nisan Ziyareti

Öğrencilerden Vali Ayyıldız’a 23 Nisan Ziyareti
22.04.2022
A+
A-

Öğrencilerden Vali Ayyıldız’a 23 Nisan Ziyareti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencileri Buğlem Yağdıran, Hilal Sena Özdemir ve Doruk Utku Şen Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek sırasıyla Valilik makam koltuğuna oturdu.



Program çerçevesinde Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden öğrenciler Buğlem Yağdıran, Hilal Sena Özdemir ve Doruk Utku Şen oturdukları Valilik koltuğunda isteklerini dile getirdi.


Bugünü dünyadaki tüm çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocukları çok sevdiğini anımsatan Vali Ayyıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklara kutlu olmasını diledi.


Milli egemenliğimizin temellerinin atıldığı çok önemli bir bayram olan bugünün, çocuklara armağan edildiğini ifade eden Vali Ayyıldız, “Ne mutlu sizlere ki cumhuriyetin geleceğini gençlere ve siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız. Ne mutlu sizlere ki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocukları ile kutlayan bir ülkenin çocuklarısınız. Bundan dolayı mensup olduğunuz milletiniz ve sahip olduğunuz ülkeniz ile ne kadar gurur duysanız azdır.” diye konuştu.
Daha sonra sırasıyla makam koltuğuna oturan öğrenciler; Vali Ayyıldız’a yaptıkları çalışmaları ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı.
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Okul İdarecileri ve öğrencilerin ailelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendilerine hediye eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerini bildiren öğrenciler, Vali Ayyıldız’a çiçek takdiminde bulunarak ezberledikleri şu şiiri okudular:
Bu gelen bizim bayram
Yükseldi bak ünümüz.
23 Nisan bizim
En şerefli günümüz!
Al bayrağı açalım,
Gel gidelim törene.
Bin teşekkür, bizlere
Bugünleri verene..
Bizim için harcanan
Boşa gitmez bu emek,
Çünkü her Türk çocuğu
23 Nisan demek..
Vali Ayyıldız’da günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.