Site Rengi

DOLAR 32,2764
EURO 34,7362
ALTIN 2.406,85
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Açık
Eskişehir
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 12°C

Orhangazi Halkı Karabacak’a İlgisizlikten Dert Yandı

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, ilgisizlikten yakınan Orhangazi Mahallesi sakinlerine, “Odunpazarı’nın kaderini değiştirmeye talip olduk” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak ve ekibinin 31 Mart yerel seçimleri öncesi sürdürdüğü çalışmalarda kahvehane sohbetleri büyük önem taşıyor. Mahalle kahvehanelerinde seçmenle buluşan Karabacak, sadece kendisini ve projelerini anlatmıyor, seçmenin sıkıntılarını, şikayetlerini, beklentilerini de dinliyor. Başkan Adayı Salih Karabacak kahvehane toplantılarına bu kez Orhangazi Mahallesi’nde devam etti. İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve partililerle birlikte Orhangazi sakinleriyle görüşen Karabacak, çok sayıda şikayet aldı.

Ulaşım, bakımsızlık, yatırım eksiği
Özellikle ulaşımla ilgili sıkıntılı olduklarını söyleyen vatandaşlar, mahalleden kalkan otobüs ve dolmuşların ciddi zaman kaybından sonra merkeze ulaştığını söyledi. Genç nüfusun çok dolaşan toplu taşıma araçlarından bıktığını ifade eden mahalle sakinleri, ulaşımın yanı sıra bölgenin bakımsızlığı ve yatırımlar konusunda da beklentilerin karşılanmadığını vurguladı, ilgisizlikten yakındı. Başkan Adayı Karabacak da gerek saha çalışmalarında gerekse salon toplantılarında halkın genellikle işsizlik, trafik, ulaşım, imar ve çarpık kentleşme konularında dert yandığını vurguladı. Eskişehir’in bir evladı olarak kendisinin de bütün bu sıkıntarı bizzat yaşadığını anımsatan Karabacak, şöyle devam etti:

İnsana yatırım projeleri hazırladık
“İşte bu nedenle Odunpazarı’nda ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ulaşımdan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine kadar halkımızı yakından ilgilendiren her konuda projeler hazırladık. Odunpazarı’nda işsizliği nasıl önleriz, ilçe ekonomisini nasıl düzeltiriz diye düşündük, insana yatırım projeleri hazırladık. Vatandaşımızın ekonomisine, sosyal hayatına katkı sağlayacak, bölgenin turizmini teşvik edecek çalışmalarla, Odunpazarı’nın kaderini değiştirmeye talip olduk. Allah izin verirse, sizler de destek olursanız bunu başaracağız…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.