Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Osmaneli’nde “Bir Okul Bin Hayat” projesi başladı

Osmaneli’nde “Bir Okul Bin Hayat” projesi başladı
22.04.2024
A+
A-

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Atatürk Ortaokulu ve Osmaneli Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Bir Okul Bin Hayat” projesi başladı.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen proje, 1966 yılında kurulan ilçenin köklü eğitim kurumlarından Atatürk Ortaokulu’ndan mezun olmuş ilçenin değerleri ile mevcut öğrencileri buluşturmayı ve onlara geleceğe dönük yeni ufuklar kazandırmayı amaçlıyor. Bu proje ile ilk konuğu olarak davet edilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt öğrenciler ile buluştu. Yaklaşık bir buçuk saat süren programa Karakurt’un annesi Lefife Karakurt ve babası Dr. Nuri Karakurt da katıldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı programda öğrenciler konuğu adeta soru yağmuruna tuttu.

Program sonunda Prof. Dr. Cenk Karakurt’a, proje hatırası olarak 1987/1988 eğitim öğretim yılındaki diploma kaydı hediye edildi. Projeyenin önümüzdeki günlerde yeni konuklar ile devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.