Site Rengi

DOLAR 32,3651
EURO 35,0159
ALTIN 2.325,89
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Öztürk Yılmaz İkinci Kez Hayvan Pazarında

Öztürk Yılmaz İkinci Kez Hayvan Pazarında
30.06.2022
A+
A-

DevÇiftçi Projesi ve Modern Köy Projesini açıklayarak kırsal kalkınmaya büyük önem verdiğini ortaya koyan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara’da kurbanlık hayvan satışı yapan vatandaşların sorunlarını dinlemek için hayvan pazarını ziyaret etti. Öztürk Yılmaz’ı gören vatandaşlar ve kurbanlık satışı yapanlar sorunlarını anlattı.

Kurbanlık hayvan pazarını ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a vatandaşlar ve kurbanlık hayvan satışı yapanlar sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istedi.

‘Belediye yer parası olarak 6 bin 500 ₺ aldı’
Kurbanlık hayvan satışı yapan vatandaşlar, bu yıl küçük baş kurbanlıkların 3 bin TL’den başladığını dile getirerek: “İnsanların kurban kesmesi için biz burada yağmurda hayvanlarımızla beraber kalıyoruz. Belediye burada bizden yer parası olarak 6 bin 500 TL yer parası aldı ama bize hiçbir hizmet sunmuyor.” dedi.

Kurbanlık hayvan satışı kamu hizmetidir Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Ben tamamen sizin sesiniz olmak için çalışıyorum. Halkın yanında olmak için de Yenilik Partisi’ni kurduk. Kurbanlık hayvan satışı kamu hizmetidir. Belediyelerin bu kurban bayramı süresince ben kurbanlık hayvan satışı yapanlardan yer parası almaması gerektiğini düşünüyorum. “ ifadelerini kullandı.

‘Bizim derdimize çare bulun!’ 
Bir başka kurban satışı yapan vatandaş ise: “Ben Kars’tan geldim ve harcadığım para, burada yapacağım satışı kurtarmıyor. Bizim derdimize bir çare bulun.” Diyerek Öztürk Yılmaz’dan yardım istedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz: “Hayvan yetiştiricilerimizin sorunlarının çözümü ve çaresi nedir, biliyor musunuz? Et ithalatını yasaklamak, hayvancılıkta planlamaya geçmek, girdi fiyatlarını düşürmek, enerji kaynaklarını yerelleştirmek, dışa bağımlılığı kırmak gerek ama bunları yapmak için her şeyden önce kafa lazım fakat bu iktidarda bu kafa yok maalesef. Bu yüzden bunu düşünemeyen kafaların değişmesi lazım. Yenilik Partisi sizin sorunlarınızı çözerek bu kafalardan herkesi kurtaracaktır.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.