Site Rengi

DOLAR 34,0633
EURO 38,0566
ALTIN 2.834,95
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

SEM sporcusu Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaştı

SEM sporcusu Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaştı
25.06.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Ali Uysal, CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin üçüncü etabı olan Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcu Ali Uysal’ı ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, “Sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, ilimizde sporun gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Ali Uysal’ın kazandığı bu şampiyonluk, diğer sporcularımıza da ilham kaynağı olacaktır” dedi.

Uysal’ın antrenörleri tarafından yapılan ortak açıklamada, “Hedefimiz olan başpehlivanlık yolunda ilmek ilmek yol alıyoruz. Bize her zaman destek olan İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Yılmaz Erşen’e teşekkür ederiz,” ifadeleri kullanıldı. Antrenörler, bu süreçte verdikleri destek ve sağladıkları olanaklarla sporcuların başarısında büyük pay sahibi olan yetkililere minnettarlıklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.