Site Rengi

DOLAR 32,4452
EURO 34,7479
ALTIN 2.423,99
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

SES Partisi’nden Filistin Büyükelçisi ‘ne Ziyaret

SES Partisi’nden Filistin Büyükelçisi ‘ne Ziyaret
26.10.2023
A+
A-

Türkiye’nin Sesi Partisi (SES Partisi) Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Parti kurmayları ile birlikte Filistin Türkiye Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Büyükelçi DR. Faed Mustafa ile bir araya gelen heyet, 7 Ekim’den beri devam eden Gazze’deki İsrail saldırılarını ve bölgede yaşanan insanlık dramını değerlendirdi.

Türkiye ve Filistin halklarının ķöklü kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlı olduğunu anımsatan Büyükelçi Mustafa, Türkiye’den gördükleri destekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti.SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen ise Filistin’e destek olma noktasında İslam Dünyasının yetersiz kaldığını belirterek, İslam ülkelerinin somut adımlar atması gerektiğine dikkat çekti.

Bilgen, “Filistin sadece Filistinlilerin ya da Müslümanların davası değildir. Tüm insanlığın özgürlük ve barış davasıdır.” dedi.Ayrıca sivil toplum dayanışmasının da güçlendirilmesi için çağrıda bulunan Bilgen, geçmişteki gazetecilik ve belediye başkanlığı görevinin yanı sıra ilk önce bir insan hakları savunucusu olduğunu dile getirdi.


Görüşme, karşılıklı iyi

niyet dileklerinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.