Site Rengi

DOLAR 32,4997
EURO 34,9321
ALTIN 2.433,52
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Sivrihisar Şampiyonluk Hedefliyor

Sivrihisar Şampiyonluk Hedefliyor
23.09.2021
A+
A-

Kadınlar Voleybol 1.Liginde yer alan Sivrihisarspor’da transfer edilen sporcularla sözleşmeler imzalandı. Toplu imza töreninde filenin sultanları Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya geldiler. Başkan Yüzügüllü yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirledi.

Geçen sezon kurulan ve büyü başarılara imza atan Sivrihisarspor Voleybol takımı bu sezon 1.Ligde yer alacak. Güçlü isimleri kadrosuna katan ve transfer eden Sivrihisarspor’da imza töreni gerçekleştirildi.  Yapılan imza töreninde takıma katılan oyuncular, teknik ekip yönetim ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya geldiler.

Başkan Yüzügüllü imza töreninde yaptığı konuşmada “Spora ve sporcuya her zaman destek olmak bizim görevimiz. Geçen sezon Sivrihisarspor voleybol takımımızla birlikte iyi bir ivme yakaladık. Bu sezonda 1.Ligde yer alacağız. Güçlü rakiplerimiz var. Ancak biz burada bir aileyiz. Sporcularımız, teknik ekip ve bizler aile ortamını kurduk. Sezon içerisinde sakatlıksız kazasız belasız bir lig geçirerek sezon sonunda şampiyonluk kupasını Sivrihisar’a getirmek istiyoruz. Takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir ise “İlçemiz  ve İlimiz sporuna hizmet etmek bizlere güvenen ve tüm ihtiyaçlarımıza destek olan Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü başta olmak üzere değerli hemşerilerimize mahcup olmamak için yönetimimiz ve Antrenörlerimiz ile büyük bir çaba göstermekteyiz. Voleybol severlere spor camiasına iyi bir takim kazandırmak gayesi ile hareket ederken bu işin  temelinde takımımızın ilçemizdeki gençlere örnek olabilmesi gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmesi spor disiplini ile daha iyi bireyler olarak toplumda yer alabilmesi kötü alışkanlıklardan uzak durmasının sağlanması adına bizlere mücadele edebilmek için  bir araç  gençlerimize bir rol model bir ışık olarak sosyal kültürel ve ekonomik anlamda ilçemize değer katması bizler için en kıymetli ve elle tutulacak değerdir” dedi.

SİVRİHİSARSPOR TAKIM KADROSU

Bilal Pakoğlu​BAŞANTRENÖR

Celil Kaçoğlu​Yardımcı Antrenör

Barış Gültekin ​Fizyoterapist

Ecem Kavas​Fizyoterapist

OYUNCULAR

Gizem Nur Saka ​​Smaçör

Kübra Tanrıkulu​​​Smaçör

Nilay Mutlu​​​Smaçör

Fatma Nur Bölükbaşoğlu​Smaçör​

Rabia Özşahan ​​​Orta

Sultan Işıl Kartalkanat​​Orta

Didem Uysal​​​Orta

Aslı Koçoğlu​​​Pasör

Sena Özdilek​​​Pasör

Sevinç Şenkuş​​​Libero

Beril Mermer​​​Libero

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.