Site Rengi

DOLAR 32,6610
EURO 35,0959
ALTIN 2.445,12
BIST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 33°C
Açık
Eskişehir
33°C
Açık
Sal 35°C
Çar 32°C
Per 25°C
Cum 29°C

Sokak gürültüsünden kaçan kedi sessiz gar ortamında uykusunu aldı

Sokak gürültüsünden kaçan kedi sessiz gar ortamında uykusunu aldı
26.05.2024
A+
A-

Eskişehir’de dışarıdaki sokak gürültüsünden kaçarak tren garında yattığı oturağın üzerinde derin bir uyku çeken sevimli kedi görenleri gülümsetti.

Hoşnudiye Mahallesindeki bir sokak kedisi dışarıdaki yoğun araç sesinden kaçarak uyumak için Eskişehir Tren İstasyonu’na sığındı. Gardaki oturağın üzerine yatan kedi derin uykuya girerek dakikalarca yerinden kalkmadı. Sevimli kedi aynı zamanda vatandaşların ilgi odağı olurken, hem yolcular hem de gar yetkilileri bir an olsun onun uykusunu bölmedi. Uykucu kedi en çok çocukların dikkatini üzerine çekerken, vatandaşlar o anları cep telefonu kameraları ile kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarından paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.