Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Nebi Hatipoğlu Rüzgarı esmeye başladı

Nebi Hatipoğlu Rüzgarı esmeye başladı

Cumhur ittifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoglu günün ilk ışıkları ile başladığı seçim kampanyasına Gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın da eşlik  ettigi ziyaretler dizisinde Cumhur ittifakı paydaşları da hazır bulundu.İlk önce ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetimi ile biraraya gelen Hatipoğlu, sonrasında EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri ile  buluştu. ETO Başkanı Metin Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri ile devam eden ziyaretler,Esnaf Odaları ve Birlik Başkanları ile ziyareti ile  günü tamamladı.

Cumhur ittifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoglu akşam saatlerinde de Kadın Kooperatifleri yöneticileri ile devam ederken, sonrasında  da 2000 kişinin  katılımıyla Şoförler ve Taşıyıcılar Kooperatifinde yemek programında biraraya geldi.

Nebi Hatipoglu;Şoförler Odası ve Taşıyıcılar Kooperatifi ile düzenlediğimiz yemekte buluştuk. Eskişehir’in gelişmişliği, siz değerli şoförlerimizin emekleriyle ölçülür. Sizlerin deneyimleri ve önerileriyle, şehrimizin trafik altyapısını iyileştirecek, yeni ulaşım sistemlerini birlikte kuracak adımları atmak istiyorum. Taksi ve dolmuş duraklarınızı iyileştirecek, çalışma koşullarınızı daha da güzelleştirecek çözümler geliştirmek önceliklerim arasında dedi

Kadın Kooperatifleri ziyareti ile ilgili olarakta  AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoglu şu paylaşımda  bulundu.  Kadın emeği ve dayanışmasının en güzel örneklerinden olan kadın kooperatifleriyle buluşmamız, şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunacak önemli kararların alınmasına vesile oldu. Toplantımızda, kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayattaki yerini güçlendirecek projeleri ve fikirleri değerlendirdik vurgusunu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.