Site Rengi

DOLAR 32,4626
EURO 34,8511
ALTIN 2.438,74
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

Tarihi Odunpazarı Evleri bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Tarihi Odunpazarı Evleri bayramda ziyaretçi akınına uğradı
11.04.2024
A+
A-

Eskişehir’e Ramazan Bayramı nedeniyle başka şehirlerden gelen vatandaşlar kentin simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri’ne adeta akın etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle 14 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan resmi tatilin ilk gününde akrabalarını ziyaret eden vatandaşlar ertesi günü gezerek değerlendirdi. Eskişehir’e gelen vatandaşlar bayramın ikinci gününde kentin güzelliklerini keşfetti. Kentin merkezi noktalarında oluşan yoğunluk dikkat çekerken, özellikle en turistik noktalardan birisi olarak kabul edilen Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinin ziyaretçi akınına uğradığı görüldü. Aileleriyle birlikte Odunpazarı’nın tarihi hakkında da bilgi sahibi olan vatandaşlar cep telefonu kameraları ve fotoğraf makineleriyle gezdikleri yerleri çekerken, meydana gelen yoğunluk bölge esnafının da yüzünü güldürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.