Site Rengi

DOLAR 32,2745
EURO 34,7912
ALTIN 2.398,71
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 21°C
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 18°C

Tavşanlı’da gençler voleybol ile spora katılıyor

Tavşanlı’da gençler voleybol ile spora katılıyor
26.11.2023
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gençler voleybol ile spora katılıyor. Voleybol antrenörü Çetin Aysu, ilçede 9-18 yaş arası gençlere voleybol eğitimi vermeye başladıklarını söyledi.

Gençlik ve spor bakanlığında 11 yıldır Voleybol Antrenörü olarak görev yaptığını belirten Çetin Aysu, “Daha önceki görev yerim Simav ilçesiydi. Simav’da olduğum dönemde kendi yetiştirdiğim sporcularla iki yıl Türkiye Finallerine katılma başarısının yanında iki sezon da TVF 2. Ligi’nde mücadele ettik. 1. Lige yükselmek için play-off müsabakalarına katıldık. Bu başarıları Tavşanlı’da da devam ettirmek için 9- 18 yaş arası gençlerimize ilçe Spor müdürlüğünde bekliyoruz. İnanıyorum ki iş insanlarımızın da desteğiyle Tavşanlı’da voleybol gençlerimiz arasında çok sevilecek ve güzel başarılar elde edeceğiz” dedi.

Antrenmanlara kayıtlar başladı

Tavşanlı ilçesinde voleybol antrenmanlarına kayıtların başladığını belirten Aysu, “Gençlerimiz voleybol oynamak istiyorsa ilçe Spor müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabilirler. Hedefimiz Tavşanlı’da voleybolu yaygınlaştırmak ve gençlerimizin sporla tanışmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.