Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Zekai Aydın:2024 Sarıcakaya için Kalkınma Yılı Olacak

Zekai Aydın:2024 Sarıcakaya için Kalkınma Yılı Olacak
30.12.2023
A+
A-

AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan Aday Adayı Zekai Aydın ;Yeni bir yıla girmenin sevinci ve umuduyla, sizlere en içten dileklerimi sunuyorum. 2024 yılı, Ülkemiz başta olmak üzere Eskişehir’imiz ve Sarıcakaya ilçemiz için yeni başarılar, huzur ve refah dolu günlerin müjdecisi olsun dedi.

Zekai Aydın, Geçtiğimiz yıl, birlik ve beraberlik içinde birçok zorluğun üstesinden geldik. Ancak bu başarılarımızı daha da ileri taşımak için yeni bir yılın kapısını aralamaktayız. Siz değerli Sarıcakayalı hemşehrilerimiz desteği ve güveniyle, İlçemizin yarınları için DAHA YENİ ve DAHA İLERİ bir Sarıcakaya için Adım adım Türkiye Yüzyılı’na hep birlikte el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

2023 yılına, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımızın, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye kutsal vatan toprağını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın acısı yüreğimizde, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de yapılan soykırım sebebiyle öldürülen masum çocukların isyanı dilimizde veda ediyoruz.

AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan Aday Adayı  Aydın,2024 yılında Sarıcakaya ilçemizi kalkındırmak için çok çalışmaya, tüm yaralarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya, yetim çocukların yüzünü güldürmeye, kimsesiz olanların kimsesi olmaya, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm ve haksızlık karşısında tüm dünyaya sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.

 

Bastığımız yerleri toprak diyerek geçmeyecek, bir gül bahçesine girer gibi şahadete yürüyen şehitlerimize ve kahraman gazilerimize olan minnet borcumuzu, bu topraklarda yaşamak için ödediğimiz bedelleri hiçbir zaman unutmayacağız. Vatanımızı korumaya, bayrağımızı dalgalandırmaya, ülkemizin geleceği için üretmeye, büyük Türkiye yolunda el ele, yürek yüreğe yürüyeceğiz

Yeni yıl, tüm insanlık için barış, huzur ve mutluluk getirsin. Umarım 2024, Filistin’deki ve dünyanın diğer bölgelerindeki zorlukların çözüme kavuştuğu, daha adil ve huzurlu bir yıl olur.

Yeni yılın, sevgi, barış ve umut dolu günler getirmesi dileğiyle, sağlıkla, mutlulukla dolu bir yıl geçirmenizi temenni eder, hepinizi sevgiyle selamlarım ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.