Site Rengi

DOLAR 32,2240
EURO 34,7512
ALTIN 2.455,08
BIST 10.342,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 13°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C

Tekgöz: Yarından İtibaren Eskişehir Yeni Bir Güne Uyanacak

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkan adayı Erdoğan Tekgöz final toplantısı gerçekleştirdi. 

Eskişehir Ticaret Odası'nın yarın yapılacak seçimleri öncesinde "Değişim Seninle Başlar" ekibi olarak seçim irtibat bürsunda final toplantısı yapıldı. Yoğun ve heyecanlı kalabalıkla beraber yapılan toplantıda konuşan Erdoğan Tekgöz: "Bundan 8 ay önce sahaya indik, “Allah utandırmasın” diyerek seçim çalışmalarımıza tam da burada başladık. Neredeyse her günümüzü, gecemizi üye ziyaretlerine ayırdık, üyelerimizle beraber olduk. Aradan zaman geçtikçe ekip olarak güçlendik, gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılandık. Biz farklıydık. Farkımız inandırıcılığımız, insanlığımızdı. Konuştuğumuz her insanımızın gözünün içine baktık, omuzuna ve yüreğine dokunduk, ‘biz içinizden biriyiz’ dedik. İşte bu samimiyet ve içtenliğimizle insanlarımızın güvenini ve desteğini kazandık, değişimin kendileriyle başlayacağına inandırdık, Türkiye’ye örnek bir seçim kampanyası yürüttük. Tabii ki 8 ay çok uzun bir süre kıymetli dostlarım. Hele de hiç sahadan kopmadan seçim çalışması yapan bizim gibi bir ekip için uzun ve meşakatli bir süreç. Ne mutlu bize ki bugün geldiğimiz nokta; tüm yorgunluğumuza, çalışmamıza, çabamıza ve emeğimize değdi. 8 ay önce başlattığımız değişim rüzgârı bugün Eskişehir’in caddelerinde, sokaklarında, ilçelerinde değişim fırtınasına dönüştü. Ama bu fırsat birilerinin gücüne gitti. Oluşan değişim fırtınası içinde fuar merkezi yatırımı yanlış dedik, bu mu gücünüze gitti? Abartılı harcamalara, savurganlığa son verin dedik, üyelerimizin sağlığı bizim için önemli; ücretsiz sağlık sigortası yaptıralım, ihtiyaç sahibi üyelerimizin evlatlarına burs desteği sağlayalım dedik, e-ticaret ile sınırları kaldıralım, üyemizin ticaretini geliştirelim, evraklardan para almayalım, hatta evrak üyenin ayağına gitsin dedik, bu mu gücünüze gitti? Değiştir dedik, ‘değişmez’ diye karşılık verdiniz, “Böyle gelmiş, böyle gider” dediniz. Bizim söylemlerimiz üzerinden kampanya yürüttünüz, hatta projemizi açıkladığımızın ertesi günü “bizim projemiz” dediniz.
Şimdi size soruyorum; bugüne kadar neredeydiniz?" dedi.

"Yarın son gün"

Yarından itibaren Eskişehir'in farklı bir güne başlayacağının altını çizen Tekgöz:  "Yarından itibaren Eskişehir, yeni bir güne uyanacak, böyle gelmiş böyle gitmeyecek. Üyenin binbir güçlükle ödediği adiatları üyenin işine yaramayacak projelere harcayanlar için yarın son gün! 
Üyeyi sadece seçimden seçime hatırlayan bir yönetim için, ETO’nun binlerce üyesi varken, bir avuç azınlığa hizmet eden bir yönetim anlayışı için, üyeyi kaderiyle, sorunlarıyla, dertleriyle baş başa bırakan bir yönetim için yarın son gün! Şişirilmiş rakamlarla üyeyi yanıltan yönetim anlayışı için, 
Eskişehirimiz için, şehir ticaretimizin geleceği için ise yarın yeni bir gün!
8 ay önce bir avuç insanla başlattığımız mücadele bugün üye olsun olmasın onbinlerce insanımızın umudu haline geldi.
Biz kendimizi de projelerimizi de üyemize iyi anlattık. 
Haksızlıklara, yalanlara, adaletsizliklere boyun eğmedik, susmadık.
Yaptıkları yanlışları görmezden gelmedik, her ortamda, her platformda bunları haykırdık. 
Onlar için artık çok geç, bizim için ise her şey yeni başlıyor. 
Seçime artık haftalar, günler değil, saatler kaldı. 
8 aydır benimle birlikte kar kış, yağmur çamur demeden sahada koşturan Değişim Seninle Başlar Ekibi’ne, bizlere inanan ve güvenerek arkamızda, yanımızda duran üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte ihmal ettiğimiz sevdiklerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum.
Yarın büyük gün, kader günü…
Üyemiz sandığına, oyuna sahip çıkacak, en demokratik hakkını kullanarak ETO’da yeni yönetimi seçecek. 
Ve Allahın izniyle bizler yarın akşam bu saatlerde seçilmiş yönetim olarak seçim zaferimizi kutluyor olacağız. 
Umutluyuz, inançlıyız, çok güçlüyüz, kazanacağız. 
Şimdi Eskişehir’de, Ticaret Odası’nda değişim zamanı… 
Değişim seninle başlıyor, kırmızı oy pusulalarıyla başlıyor.
Biz hazırız, yolumuz ve bahtımız açık olsun…" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.