Site Rengi

DOLAR 32,3784
EURO 34,7289
ALTIN 2.433,87
BIST 10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

TÜGVA Genel Merkez’den Eskişehir Ziyareti

TÜGVA Genel Merkez’den Eskişehir Ziyareti
15.11.2023
A+
A-

Anadolu ziyaretleri kapsamında , Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan yardımcısı Bahadır YILMAZ Eskişehir  Tügva il Temsilciliğini  ziyaret etti.

TÜGVA’nın Gençlik çalışmaları ve faaliyetlerini yerinde inceleyen ve değerlendiren Bahadır YILMAZ’a TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan ANIL eşlik etti.

Anadolu ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Eskişehir Valisi Hüseyin AKSOY’a yapan ekip burada vakıf ve geçlik çalışmalarından bahsetti. Ziyaretleri sırasıyla ;

ETO Başkanı GÜLER , ASKON Başkanı ÜNLÜ , MÜSİAD Başkanı ÖZDEMİR , GENÇMÜSİAD Başkanı ATICI ve iş dünyasının Eskişehir’deki yıldızları takip etti.

Ziyarette en dikkat çeken , geçtiğimiz hafta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından rozet takılarak, iyi partiden AK Parti’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU oldu.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan ANIL : “ TÜGVA bir gençlik vakfı olmakla beraber, çalışma hayatının ve gündemin içinde , gündemin onu kaybetmesine müsaade etmeyen , sağına soluna bakmadan ben burdayım diyen Vatanımızın öz teşkilatıdır. Genel Başkan Yardımcımız Sn. Bahadır YILMAZ başkanıma bu nazik ziyaretleri için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Eskişehir’deki gençlerimizin genel merkezimiz nezdinden ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattılar. Omzumuza daha çok çalışma azmini yüklediler. Eskişehir her zaman olduğu gibi gençlik ve gençlik çalışmalarında yorgunluk ve bıkkınlık bilmeden gayret ve azimle çalışacaktır .” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.