Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Türk Telekom İŞKUR ile Personel Alımı Yapacak

15.08.2019
A+
A-

İŞKUR sosyal medya hesabından Türk Telekom’a 2.500 tekniker alımı için gerekli imzaların atıldığını açıkladı. İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ile Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doanny önemli bir protokole imza attılar.

 

Protokol İmzalandı
Bu protokol İŞKUR sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Bu protokole göre Türk Telekom bünyesine 2.500 tekniker alımı gerçekleştirilecek. İstihdam işbirliği imzası ile anlaşmaya varılan bu karar iş arayanlar için de büyük bir umut oldu. 

İlanlar Ne Zaman Yayınlanacak
Bu protokol kapsamında ilanların ne zaman yayınlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak 2018 yılı içerisinde bu alımların gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Yayınlanan ilanlar ise sitemizden sizlere duyurulacaktır. 
İlanların hepsinin bir anda açıklanması beklenmemektedir. Bunun yerine farklı zamanlarda parça parça alımlar gerçekleştirilecektir. Sizler de sitemizi takipte kalarak tüm bunlardan haberdar olabilirsiniz. 

İŞKUR İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?
İŞKUR ilanlarına başvuru yapabilmek için İŞKUR’a üye olmak gereklidir. Bunun için ise dilerseniz İŞKUR il müdürlüklerine gidebilir ya da İŞKUR resmi internet sayfasından da üye olabilirsiniz. Ardından iş ilanlarını bularak online bir şekilde başvuru yapabilmeniz mümkündür. Ayrıca sizlere atanan meslek danışmanı ile de iletişime geçerek iş bulma sürecinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.