Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu

Uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu
25.04.2024
A+
A-

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe stadyumunda uçurtma şenliği düzenlendi.

Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen uçurtma şenliğine çocukların yanı sıra büyüklerde ilgi gösterirken uçurtmasını alan herkes stadyuma koştu. Şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfü Akyüz’ün de katıldığı uçurtma şenliği gün boyu ilçe stadyumunda devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, düzenlenen program ile ilgili, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizi İlçe Stadyumumuzda düzenlediğimiz ‘Uçurtma Şenliği’ ile güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Görüyoruz ki çocuklarımızın mutluluğuna aileleri de ortak olunca ortaya güzel bir görüntü çıktı. Burada çocuklarımızla, gençlerimizle, ailelerimizle birlikte olmaktan biz de çok büyük mutluluk duyduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bu tür aktiviteleri yapmaya devam edeceğiz. Uçurtma Şenliğimizin düzenlenmesinde bizlere destek veren Kaymakamımız Ahmed Tayyip Kahraman’a ve Belediye Başkanımız Zekiye Tekin hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.