Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 22°C
Sal 24°C

Uluçay: “Gayemiz Afyonkarahisar’ımızda tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalışmak”

Uluçay: “Gayemiz Afyonkarahisar’ımızda tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalışmak”
07.02.2024
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, amaçlarının kentte tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalışmak olduğunu ifade etti.

Uluçay, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk’ü ziyaret etti.

Ziyarette Uluçay’a, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Uluçay, “Öncelikle dernek yönetiminde görev alan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Sizler ailelerinden özel yaşamınızdan fedakârlık edip şehrimiz için elinizi taşın altına koyuyorsunuz. Yarım Elma Derneği’nin faaliyetlerini bizlerde yakinen biliyor ve takip ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin dertleri ile dertlenen, sistemi oturmuş, kurumsal ve şeffaf bir yapıya sahip. Bizlerde yeni dönemde göreve geldiğimizde elimizden gelen tüm desteği sağlayama gayret edeceğiz. Sizlerin vasıtası ile bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını giderebilirsek ne mutlu bizlere. Amacımız gayemiz Afyonkarahisar’ımızda tek bir ihtiyaç sahibi hemşehrimiz kalmayana denk çalışmak hizmet etmek. Bu vesile ile Afyonkarahisar’ımızın göz bebeği Yarım Elma Derneği’ni bir kez daha yapmış olduğu başarılı çalışmaları için tebrik ederim. Rabbim sizlere güç kuvvet versin inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.