Site Rengi

DOLAR 32,5566
EURO 34,8396
ALTIN 2.431,83
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Üniversiteler Voleybol Ligi’nin Kalbi Eskişehir’de Atıyor

Üniversiteler Voleybol Ligi’nin Kalbi Eskişehir’de Atıyor
10.12.2021
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2.Lig 2021-2022 sezonu grup maçlarına Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile birlikte ev sahipliği yapacak.

ESTÜ ve ESOGÜ spor salonlarında 13-17 Aralık tarihleri arasında yapılacak karşılaşmalara, 9 üniversiteden 12 takım katılıyor.

Büyük çekişmelere sahne olması beklenen karşılaşmalara  Eskişehir Teknik Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi hem erkek hem de kadın voleybol takımları ile katılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi kadın, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi ise erkek voleybol takımı ile mücadele edecek.

5 günde heyecan dolu 25 karşılaşmanın yapılacağı müsabakalarda kadın voleybol takımları tek grupta, erkek voleybol takımları ise 2 grupta grup lideri olmak için mücadele verecek.

Grup müsabakaları sonunda birinci olan takımlar, 2022 yılında yükselme gruplarına katılmaya hak kazanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.