Site Rengi

DOLAR 32,4074
EURO 34,7422
ALTIN 2.429,91
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

VALİ AYYILDIZ YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ

VALİ AYYILDIZ YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ
01.01.2023
A+
A-

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi (MOBESE), Ankara Yolu Uygulama Noktası, Seyitgazi Yolu Uygulama Noktası ve Eskişehir Şehir Hastanesini ziyaret ederek, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Tüm Eskişehirlilerin, yeni yılını huzur ve güven içinde geçirmesini dileyen Vali Ayyıldız, yaptığı açıklamada 24 saat esasına göre sabahın erken saatlerine kadar görev yapacak olan Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık çalışanlarını ziyaret ettiklerini, insanların can ve mal güvenliği ile huzurunu sağlayan güvenlik güçlerinin ve sağlık çalışanlarının görevlerini fedakarca yerine getirdiğini söyledi.

Bu gecenin daha huzurlu, daha güzel geçmesi noktasında Eskişehir’in güvenliğiyle ilgili olarak yaklaşık iki bin güvenlik personelinin görevinin başında olduğunu ifade eden Vali Ayyıldız, “Malum 2023 yılı Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü. Bu anlamda bizim için özel önem atfeden bir seneyi kutlayacağımız yıl. Cumhuriyetimizin ilelebet payidar olması noktasında üzerimize her zamankinden daha fazla görevler düştüğünün bilincinde olarak bu yılı daha güzel geçireceğimize inanıyoruz. Bu anlamda da Türkiye’mizin yüzyılına devletimizin ve hükümetimizin perspektifi doğrultusunda hareket ederek giriyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyor, bu anlamda hepinizi hürmet ve saygıyla selamlayarak nice seneler diliyorum.” diye konuştu.

Vali Ayyıldız, yeni yılın tüm Eskişehirlilere, yüce Türk milletine ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini isteyerek, mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının personeline başarılar diledi.

Vali Ayyıldız’a bu ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.