Site Rengi

DOLAR 32,5108
EURO 34,9455
ALTIN 2.433,58
BIST 9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yenilik Partisi Dolu Dizgin Geliyor

Yenilik Partisi Dolu Dizgin Geliyor
02.07.2022
A+
A-

Teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yenilik Partisinin Odunpazarı İlçe Başkanı Serkan Ortatepe bir basın açıklamasında bulunarak Kurban Bayramı öncesinde halkın geçim sıkıntısı çektiğini ve bayrama buruk gireceğini söyledi

Asgari ücrete gelen zammın yeterli olmadığını belirten Ortatepe “Son yapılan iyileştirme ile 5.500 TL ye çıkarılan asgari ücret bayram öncesi umutlarını bağlayan çalışanlarda şok etkisi yaratmıştır. Yılbaşından bu yana gelen zamlar zaten bu yapılan artışı açıklanmadan bitirmişti. Kaldı ki hepimiz biliyoruz açıklanan asgari ücretten sonra yeni zamlar da kapıda bekliyor olacak. Asgari ücretle çalışan birisinin artık başını sokacak bir ev alması hayal olmuştur. Çalışan kesim evine götürecek ekmeği bulduğu zaman şükreder olmuştur. Türk halkı böyle yönetilmeyi böyle ezilmeyi hak edecek ne yapmıştır?

Yerelde eskarta yapılan zamlar ulaşımda herkesi umutsuzluğa sevk etmiştir. Belediye ekmek büfelerine ekmek az geliyor vatandaş fırın önlerinde askıda ekmek yakalamak için birbiriyle kavga eder hale gelmiştir.

Bazı siyasi partiler Eskişehir’de 3 milletvekili çıkaracağını iddia ediyor. Bunu söyleyen partiler sandıkta 1 vekil çıkardıklarına dua edecekler. Teşkilatlanma çalışmalarımız tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de büyük ivme kazanmıştır. Bu partilerden kopan, umutlarını yitiren vatandaşlar partimize kayıt oluyorlar. Halk açken vekil çıkarma derdinde olan bu partiler en güzel cevabı sandıkta alacaklar. Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz Eskişehir’de halkın teveccühünü almış, alanında kendini kanıtlamış isimleri aday olarak göstereceğinin müjdesini vermiştir. Bu vesile ile vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.