Site Rengi

DOLAR 34,2296
EURO 37,0711
ALTIN 2.999,12
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
15°C
Parçalı Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C

Zihinsel engelli 56 yaşındaki adamdan 5 gündür haber alınamıyor

Zihinsel engelli 56 yaşındaki adamdan 5 gündür haber alınamıyor
20.10.2024
A+
A-

Eskişehir’de 5 gün önce gezmek için evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli İsmail Karaçoban’ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı ilçesi Ihlamurkent Mahallesi’nde yaşayan zihinsel engelli İsmail Karaçoban (56), 15 Ekim günü gezmek için evinden dışarıya çıktı. Sonrasında eve geri dönmeyen Karaçoban’dan ailesi bir daha haber alamadı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine adamın bulunması amacıyla çalışma başlatıldı. Halen bulunamayan Karaçoban için her yere ilan yapıştıran endişeli aile, kayıp adamın sağ salim aralarına dönmesini ümit ediyor.

Karaçoban’ın en son çevre yolu üzerinden 51 numaralı otobüse bindiğiyle ilgili bilgi edindiklerini belirten aile, kolunda 20751 numaralı ’sevgi izi’ bulunan kayıp adamı gören kişilerin polis ekipleriyle iletişime geçmesini istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.