Site Rengi

DOLAR 32,5156
EURO 34,5688
ALTIN 2.492,22
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Bu İnsanlık Suçudur, Ahlak Suçudur

Bu İnsanlık Suçudur, Ahlak Suçudur
02.06.2021
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Meclis Üyeleri ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi:

”Dün Belediye meclis oturumunda yaşanan talihsiz olayı kınamak ve yasal sürecin takipçisi olduğunu aktaran İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, konuşmasında ‘CHP Meclis Üyesi bir arkadaşın haddini, terbiyesini ve ahlakını aşan bir seviyede meclis üyesi arkadaşlarımıza ağıza alınmayacak hoş olmayan hadsiz bir kelimeden dolayı, küfürden dolayı burdayız. Aslında söylenecek çok şey var ama..

Bu siyasetten öte insanlık suçudur, ahlak suçudur. Siyasetten öte mecliside, Belediyenin meclisinde, özel hukukun olduğu yerde bu zamana kadar hiç yaşanmamış bir ahlak seviyesinde, tehditle yaşanmış olayı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

 

Bunun takipçisi olacağız. Basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla hemşerilerimize sesleniyoruz. Bu ahlaksızlığı hukuki kurallar çerçevesinde, yargı yolunun açık olduğunu ve bizlerinde takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.

 

Bu yapılan ahlaksızca ve hatsizce yapılan olayı, chp meclis üyesi arkadaşların dahi özür dilemesine rağmen, hukukun her zaman savunucusu olduğunu, hukukun savunucusu olduğu kisvesi altına sığınan ilçe başkanı bu yaşanan olayı desteklediğini söylüyor. Ben buradan bu arkadaşımızındamaalesef ki esefle kınıyorum.

Ne yaşanırsa yaşansın, ne konuşulursa konuşulsun, bu meclisin ahlakını bu meclisin samimiyetini bu şekilde darmadağın edemez.

Darmadağan ettiği gibi de bu konunun hiçbir şekilde savunuculuğu yapılamaz.

 

Bu konu ile alakalı arkadaşlarımız Belediye Başkanı ile de görüşecek ve bir an önce istifasını istiyoruz.

 

Bu samimi olan meclisde, bu ahlaksızca olan davranışın arkasında durmasını istemiyoruz. Eğer durulursa bizim gönlümüzde şu olur. Demekki bu mantığın savunucuları olduğu ortaya çıkacaktır.Chp gurubunun bu konunun takipçisi olacağını ve bir an önce açıklığa getirileceğini düşünüyoruz.’ dedi.

Sözü AK Parti Gurup Baskan Vekili Mustafa Birsen alarak mecliste yaşanan hadiseyi ayrıntılarıyla açıkladı. Birsen bu halsizliği yapan meclis üyesinin derhal istifasının alınmasını istediklerini de belirtti.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.