Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

İKAF’24 ile öğrenci ve mezunlar iş dünyasıyla temas edecek

İKAF’24 ile öğrenci ve mezunlar iş dünyasıyla temas edecek
27.12.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesi tüm ekipleriyle İKAF’24 için hazırlıklarına hız kazandırdı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, bölgedeki paydaş üniversiteler ile birlikte Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İKAF’24, Yunus Emre Kampüsü’nde düzenlenecek.

İKAF’24’te hedef yetenekli gençlerin istihdamına katkı sağlamak

Geçtiğimiz yıl düzenlenen İKAF’23’e de başarılı bir şekilde ev sahipliği yapan ve gerek öğrenci ile mezunlardan gerekse katılımcı firma, kurum ve kuruluşlardan tam not alan Anadolu Üniversitesi, İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e de ev sahipliği yapacak. Bir önceki fuarda yaklaşık 300 firma yer almış, onlarca özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşu İKAF’23 ile gençlerle buluşmuştu. Bunun yanı sıra on binlerce genç kariyer fuarına katılmış, 2 gün boyunca devam eden etkinlikler yoğun ilgi görmüş ve fuar çok verimli bulunmuştu. İKAF’24’te de hedef aynı başarıyı tekrarlayarak yetenekli gençlerin istihdamına önemli bir katkı sağlamak.

İKAF’24 ile öğrenci ve mezunlar alanlarının önde gelen firmalarıyla buluşacak

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Fuara yüzlerce firma, şirket, kurum ve kuruluşun stant açarak katılacağı ve on binlerce öğrencinin fuarı ziyaret edeceği öngörülüyor. Öte yandan Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânları elde ederken öğrenciler ve mezunlar ise iş ve staj imkânlarının yanı sıra düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör öğrenci buluşmalarından faydalanabilecekler. Fuara katılacak olan öğrencilerimizin ve mezunlarımızın öncelikle henüz üye olmamışlarsa Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği ’Yetenek Kapısı’na yetenekkapisi.org linkinden üye olmaları gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.