Site Rengi

DOLAR 32,4917
EURO 34,7613
ALTIN 2.481,38
BIST 9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C

CHP Yine Üç Maymunu Oynuyor

21.12.2020
A+
A-

CHP’li eski İstanbul milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş‘ın ortaya attığı ‘CHP’de patlak veren cinsel taciz vakaları, kadınlara cinsel saldırı’ gündemdeki yerini koruyor. Siyasette fırtınalar estirmişti. Adamı neredeyse linç edecekler…

Gündeme getirmesi, bunları eleştirmesi suç mu? Bence onurlu bir davranış… Genel merkezin de Barış kadar cesaretli olması gerekmez mi? CHP yönetimi rezalete susarken Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kadınlara: “Haklarınızı savunuyorum. Siz de kendinizi savunun” demesi şaşkınlığa yol açtı. Efendim, ‘ilgililer hakkında gerekeni zaten yaptık’ demekle işler çözümlenmiyor…

Maltepe CHP İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz‘ün, 23 yaşında genç bir kızı zorla bir restorana kapatarak tecavüz ettiği ortaya çıktı.
Canan Kaftancıoğlu‘nun talimatıyla olay gizlenmek istendi. Karagöz tutuklandı. Hakkında 24.5 yıla kadar hapis isteniyor.
Avcılar İlçe Teşkilatı’nın eski üyesi Özlem Hanelçi; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları olan Yasin I. ve Özgür A‘nın farklı tarihlerde ahlaksız tekliflerine maruz kaldığını açıkladı.
Ümraniye CHP Gençlik Kolları üyesi 20 yaşındaki D.A., CHP Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı Güven Ömür Alkan tarafından tacize uğradığını iddia etti. Alkan’a 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. CHP’nin göz yumduğu Alkan, kamuoyunun baskısıyla görevinden tam 7 ay sonra uzaklaştırıldı.
CHP eski ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, Esenler’de CHP’li kadınların partililer tarafından sık sık tacize uğradığını iddia etti.
Kaftancıoğlu’nu utanç verici olayları ört-bas etmekle suçladı. Yaşananları ifşa eden Koç, daha sonra partiden istifa etti.
CHP Sultangazi İlçe Başkanı M.P’nin “Sana yardım edeceğim” diyerek ofisine çağırdığı kadına, tecavüz etmeye kalkıştığı öne sürüldü. Eski CHP Tokat Milletvekili Feramüz  Şahin, evli bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Şişli’de de önemli taciz olayları, kapansa da basına yansımış…
Memlekete bakın! Kadın hakları konusunda attığı zaman mangalda kül bırakmayan Atatürk’ün partisinde bütün bunlar oluyor…
Tabii ki bunlar kamuoyuna yansıyan iddialar… Birçoğu mahkemelere intikal etmiş durumda…
CHP’de bu gelişmeler oldu diye elbette bunu CHP’nin tüzel kişiliğine mal edemeyiz…
Sapıklığın partisi mi olur, elbette olmaz.

AYLİN NAZLIAKA’dan çıt yok!
Çok bekledim CHP kadın kolları genel başkanı Aylin Nazlıaka’nın birkaç kelam etmesini… Yanılmışım.
İsmail Küçükkaya’nın çalar -saat  sabah programına çıkmış bir şeyler söylüyordu… Aylin Nazlıaka ise, skandallarla ilgili hiçbir açıklamada bulunmuyor… Tek bir kelam etmedi bu konuda… Birçok kadın dernekleri, platformları var, sesleri bile çıkmadı!
Sanki ağızlarını kapatmışlar üç maymunu oynuyorlardı… Ne de olsa “çağdaş”lar!
Biz bu sapıklıkları sadece siyasetle sınırlı görmüyoruz. Genel bir sosyal sorun… Her yerde bunu gördük. Tarikatlarından tutun da, Üniversitelere, yurtlara kadar.
Neler gördük!
Basına yansıyanları var, yansımayanları var, üstü örtülenleri var. Cafcaflı laflarla işte CHP kadınların ve çocukların korunması yönünde sürekli konuşurlar. Belediye meclislerinde ‘Uyuşturucuyla Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ komisyonların kurulması ile ilgili önerge verirler. Bazı belediyelerde bu komisyonların adı vardır, kendisi yoktur!
Göstermelik işler.
Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan da ‘taciz’i eleştiriyor”
Diyor ki: “Hakikatlerin ortaya çıkması konusunda en küçük bir adım atmıyorlar. CHP yönetiminin tavrı nedeniyle milletime sorumluluğum nedeniyle bir hususa değinmek istiyorum” diye başlıyor sözlerine… “Bu can sıkıcı konu CHP’deki tecavüz, hırsızlık ve taciz furyasıdır. Türkiye’nin ikinci partisinin böyle yüz kızartıcı konuların yuvası olmasından utanç duyuyoruz!” diyor.
Bizler de utanç duyuyoruz…

****
Allah aşkına, elinizi vicdanınıza koyun. Sapığın, soytarının, hırsızın, tecavüzcünün, partisi mi olur? Hangi partiden olursa olsun, onun eylemini öne çıkartın ki, insan içine çıkamasın!
Her partinin içinde, her tür insan olabilir. 8-10 yaşındaki erkek çocuklarımıza tecavüz eden ENSAR Vakfı hocası da mı CHP’li idi?

Daha neleri var! Uşşaki şeyhi Nurullah’ın yaptıkları gündemdeki sıcak yerini hâlâ koruyor. Adnan Oktar’ın kediciklerinin itiraflarına bakın. Her yanımız saran bir ahlâksızlık sorunu var… Çürümenin, kokuştuğumuzun  nerelere vardığının göstergesi..

YÜREKLİ CHP’LİLER DE VAR…
CHP’li eski milletvekili Barış Yarkadaş: “CHP’deki yavşakça bir ilişkiyi deşifre ettim. Böyle bir yavşaklığa göz yumarsam, insan içinde dolaşmamam gerekir. Burada artık görev, parti genel merkezine düşmektedir.”
CHP Eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce: “Gerçeklerin ortaya çıkarılması gerek. Parti yönetimi olaya el atmalıdır. Genel başkandan, kadın kolları başkanından ve İstanbul il başkanından daha aktif bir tavır bekliyorum bu konuda. Gizlememeliler, üzerine gitmeliler!”
Eski Devlet Bakanı Önay Alpago: “Hangi parti olursa olsun bu işin partisi olmaz, siyaseten de bizden olan, ya da olmayan diye düşünmeden tecavüz tecavüzdür. Tacizde ve tecavüzde ‘benim partilim, senin partilin’ olmaz. Hem kadına şiddeti lanetleyeceğiz hem de şiddet mağdurunu, tacizde bulunan kişi partilimiz olduğu için korumayacağız. Bunu kabul edemeyiz!” diyor.

Bunları görmek istemeyen politikacılar da var… Hayır! CHP’ye vurun. Ya hu dönün birde kendi partinize bir bakın!
AK Parti’nin Eskişehir bölümüne girmek istemem! Bu konuda herkes her hakikati biliyor ama nedense suskunlar!
‘Bizde böyle şeyler olmaz’ diyerek kendinizi kandırmayın…
Kulağıma üflenenleri yazmam… Sizde yürekli olun, savcılığa gidin. Bilirim ki; asla konuşamazlar, konuşsalar keşke.. CHP’liler kadar yürekli olsalar!.. Birbirlerinin yüzlerine bakamazlar.
Fakat hakikatlerin bir gün su yüzüne çıkması gibi huyu vardır. Tencere dibin kara, seninki benden kara.
Unutmayın!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.