Site Rengi

DOLAR 32,3372
EURO 35,0918
ALTIN 2.308,16
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28.10.2021
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Cumhuriyetin 98. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Cumhuriyetin, 98. yıl dönümünü büyük bir gururla karşıladıklarını dile getiren Başkan Küpeli,  “Bundan tam 98. yıl önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti ilan edilmiş, Türk Milletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atılmıştır. Çetin mücadeleler vererek ve zorlukları başararak elde edilen zaferler ile 29 Ekim 1923, güçlü bir Türkiye’nin gurur tarihidir. Türk milleti bu gurur tarihini, sonsuza kadar tek yumruk halinde diri tutacaktır” dedi.

Türkiye’nin bağımsızlık ve bölünmez bütünlüğünün yegane simgesi olan Cumhuriyeti korumak, yaşatmak ve geleceğe taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur” diyen Başkan Küpeli sözlerini şöyle sürdürdü: “Uluslar için tarihte bazı dönüm noktaları vardır. Bizim için de 29 Ekim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının dünya tarihine altın harflerle yazdığı bir gündür. Cumhuriyetin ilanı milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin en somut göstergesidir. Türkiye’nin bağımsızlık ve bölünmez bütünlüğünün yegane simgesi olan Cumhuriyeti korumak, yaşatmak ve geleceğe taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Şanlı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü Türk milleti olarak büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlarken, Cumhuriyetimizin 100. yaşında çok daha güçlü bir Türkiye oluşturmak için Cumhuriyetin ışığından güç alan Eskişehir OSB ve Eskişehirli sanayiciler olarak durmadan çalışıyor ve geleceği inşa ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran, saygı ve rahmetle anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.