Site Rengi

DOLAR 32,3395
EURO 35,0953
ALTIN 2.240,55
BIST 8.900,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

ETO Başkan Yardımcısından Çarpıcı Uyarı

ETO Başkan Yardımcısından Çarpıcı Uyarı
26.07.2021
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çavdar şehrimizde ve ülkemizde artan koronavirüs vakaları ve aşı olmaktan imtina eden vatandaşlarla ilgili çarpıcı paylaşımda bulundu.

ETO Başkan Yardımcısı Çavdar yeniden bir kapanma olması durumunda küçük esnafın çok zorlanacağını ve sosyalojik tepkilerinin olacağına dikkat çekti. ETO Başkan Yardımcısı İsmail Çavdar yaptığı açıklamada:
“Vaka sayısı 20 bine yaklaştı. Acilen tedbir alınmazsa ve yeni kapanmalar başlarsa küçük esnaf bunu kaldıramaz.
Daha büyük sosyal sıkıntılar başlar.
En büyük sıkıntı ise hiç aşı olmayan 18 yaş üstü 23 milyon kişi ve birinci aşıyı yaptırıp ikinci doz aşıyı yaptırmayanlar…
Birçok Avrupa ülkesinde aşı olmayanlara yaptırımlara başlandı. Bizde de yaptırımlar olmazsa bu işin önü alınamaz. ‘Ben özgürüm; ister aşı olurum istersem olmam’ diyorsa bedeline katlanır.
Keyfî aşı vurdurmayanların korona tedavi ücretleri kişinin kendisinden talep edilebilir.
Hiçbir kamu kuruluşuna bankalara, alışveriş merkezlerine sinemaya, tiyatroya girmesi toplu taşıma araçlarına binmesi yasaklanabilir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.