Site Rengi

DOLAR 32,5230
EURO 34,8079
ALTIN 2.434,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Günay’dan Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Günay’dan Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama
06.01.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, sağlık durumuna ilişkin açıklama yayınladı.

Sağlık durumunun iyi olmasıyla beraber evinde doktor kontrolünde karantinada olduğunu ifade eden AK Partili Günay, aşılanmaya dikkat çekti.

Prof. Dr. Günay, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “04.01.2022 tarihinde yapılan covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi olmakla birlikte doktor kontrolündeevimde karantinadayım. Telefon ile arayan, mesaj atan, sosyal medyada geçmiş olsun dileklerini paylaşan değerli milletvekili arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza, sevgili hemşerilerime ve çok değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Moral verdiniz,samimiyetiniz ile destek oldunuz, iyi ki varsınız.

Tekrar hatırlamakta yarar var. 4 Ocak itibari ile ABD’de ilk kez günlük Covid-19 vaka sayısı bir milyonu, İngilterede 220 bini, Fransada 270 bini, İtalya’da ise 137 bini aştı, vakalar rekordüzeyde artış kaydetti. Türkiye’de ise 55 binlere ulaştı.

Bu vesileyle bir kez daha aşının önemine dikkat çekmek ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına ödün vermeden hassasiyet göstermemizin gerektiğini vurgulamak istiyorum. Unutmayalım, aşılar toplumsal sağlığın korunması ve  toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından çok önemli bir yere sahip. Aşılar hastalıkları önleyebilir veya daha hafif seyretmesini sağlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.