Site Rengi

DOLAR 32,5505
EURO 34,9656
ALTIN 2.457,06
BIST 9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

HDP Eskişehir Milletvekili Adaylarını Tanıttı

15.08.2019
A+
A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Bu coğrafyayı bir barış ve bir arada yaşama coğrafyasına hep birlikte HDP ile kavuşturacağız." dedi.

Temelli, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında, HDP'nin Türkiye'nin partisi olduğunu ve Türkiye'nin adaylarıyla seçime katılacağını söyledi.

Herkes için barış, demokrasi ve adalet için yola çıktıklarını belirten Temelli, "Dönen dönsün yolundan, biz dönmeyeceğiz. Bu ülkeye adalet, barış, demokrasi gelene kadar mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu coğrafyayı bir barış ve bir arada yaşama coğrafyasına hep birlikte HDP ile kavuşturacağız." diye konuştu.

Temelli, tüm farklılıklara rağmen bir arada yaşanabileceğini vurgulayarak, "Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Farklılıklarımız bize güç katar. Hangi inançtan olursak olalım, hangi etnik kökenden gelirsek gelelim, bu ortak vatanımızda birlikte demokratik cumhuriyeti inşa edebiliriz. 25 Haziran sabahı umuda uyanabilmek için sandığımıza, irademize, oyumuza hep birlikte sahip çıkmalıyız." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.