Site Rengi

DOLAR 32,3169
EURO 34,8491
ALTIN 2.389,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Susmayın,Susmayın,Susmayın

22.04.2024
A+
A-

Teoriye ve Gazetecilik meslek öğretileri ile etiğine göre; bir kişinin bağımsız gazetecilik yapabilmesi için hiç bir siyasi ve ekonomik güçle bağlantısı olmaması gerekir.Türkiye’de gazetecilik etiği ve öğretileri bambaşka bir yere evrildi. ABD’nin,Irak işgalini medyayı kullanarak kamuoyunu kendi politikaları doğrultusunda daha etkin bir şekilde yönlendirme amacıyla geliştirdiği “İliştirilmiş Gazetecilik” kavramının;Türkiye gerçeğinde karşılığı fonlandığı yere göre karşıt ve yandaş “İliştirilmiş Gazeteciliktir”

Eskişehirde biz “AKP”nin iliştirilmiş medyasıyız.Belediyelerden fonlanan,eşi,çocuğu, kardeşi en önemlisi kendisi Belediyelerde istihdam edilenlerde CHP ’nin“İliştirilmiş gazetecileri ve medyası.” dır

Seçim döneminde bu olgulara tezat iletişim stratejisilerine şahit olduk.CHP’nin iliştirilmiş Gazetecilerinin,AK Parti Belediye Başkan adayları hakkında olumlu sosyal medya paylaşları çoğu kişinin kafasını karıştırdı.Bunun nedenini onlara ve adayların harcamalarını kontrol edenlere sorarsanız; tezatın nedenine ulaşama imkanına sahip alabilirsiniz.

AK Parti’nin Belediye eski Meclis üyesi Ahmet Yapıcı,AK Parti’nin yeni Büyükşehir Meclis grubunun 2023 faaliyet raporunda eleştirecek bir şey bulmamasını sosyal medyada paylaşıyor.Başkan Burhan Sakallı da “ O zaman aylardır kampanya boyunca niye eleştirdik” diye ekliyor.CHP’nin “iliştirilmiş gazetecilerinden” bir taneside bu durumu dağılma ve dökülme olarak değerlendiriyor.

Geçen dönem Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisinde Murat Özcan,Şükrü Akbıyık ve Yüksel Yoldaş ve Yeşim Aslantaş’ın diri ve güçlü muhalefeti dışında;Ak Parti meclislerde ve siyasi platformlarda ne zaman muhalefet yapabilmiş ki şimdi yapsın.

Bu dönem AK Parti’nin  Meclis Grup Başkanvekili olan Ahmet Sivri geçen dönem mecliste hiç söz almış mı??????????

Bakıyoruz Murat Özcan ve Yeşim Aslantaş aday olmadı.Şükrü Akbıyık tekrar aday gösterilmiş ve meclis üyesi olmuş.Yüksel Yoldaş’a ne oldu???? Adama,milletin parasının reklam adı altında yandaşlara aktarılmasını raporladı diye özgürün gazetesinde olmadık hakaretler ettiler.

Yüksel Yoldaş, bunun karşılığını Kazım Kurt’a değil de AK Parti’ye muhalefet etmiş gibi gibi tasfiye edilerek aldı.Kimin,hangi nasırına şişik egosuna bastı ki????

İyiler ve başarılılar tasviye edilirken onun yerine başarısız Özlem Ünalır ve Musab T.Altınkaynak ödül olarak Meclis üyesi yapıldı.Sonra herkes birbirine soruyor AK Parti neden başarısız oldu.

Odunpazarı Belediye Meclisinin AK Parti Grup Başkanı Mehmet Kepez de Odunpazarının 2023 faaliyetlerinde eleştirecek bir şey bulamayanlardan.Sayın Kepez,Kazım Kurt’u başarılı buluyorsanız aylardır sahada niye eleştirdiniz.Niye meclis üyeliği için aday oldunuz.

AK Partide cin şişeden çıktı.2014 seçimlerinin kaybedilmesinin hesabı verildi mi??Hayır

Herkes mutlu mesut hayatına devam etti ve bugünlere gelindi.İstanbulda yaşayan eski milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile Eskişehir kütüğüne kayıtlı Harun Karacan nerede????

Muhtemel hepsinin keyfi ve hayatı yerinde.Eskişehir teşkilatı da çokta umurlarında…..

Görüldüğü gibi Milletvekilleri geliyorlar ve gidiyorlar.Kalan herkes dertleri ile baş başa kalıyor..AK Partinin Genel Merkezi teşkilatları ile kopuk,teşkilatlar taban ile kopuk bu düzen ve devran böyle devam etmez.

Çağ sosyal medya ve iletişim çağı.Kimse duymaz demeyin. AK Parti tabanına tavsiyem korkmadan ,çekinmeden kendilerini eleştirilmez zanneden herkesi lütfen eleştirin.Hesap sorun,sorgulayın ki sizin sırtınızdan konforlu hayat yaşayanlar hizaya gelsin….

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.