Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

MHP’li Komar’dan Malazgirt Zaferi Mesajı

MHP’li Komar’dan Malazgirt Zaferi Mesajı
26.08.2021
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustos Büyük Taarruz münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Komar mesajında şu sözlere yer verdi:

“Aylardan Ağustos günlerden cuma
Gün doğmadan evvel ikilimi Rum’a
Bozkurt’lar ordusu geçti hücuma
Yeni bir şevk ile gürledi gökler
Ya Allah, Bismillah, Allahü Ekber”

Nidalarıyla şan ve zaferlerle dolu tarihimizin sayfalarına bundan 950 sene önce yeni bir Zafer yazan ve Anadolu’nun kapılarını Türklere tam manasıyla sonsuza kadar açan Malazgirt zaferinin yıldönümğnde şanlı ecdadımız sultan Alparslan’ı ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Malazgirt savaşı da göstermiştirki ve tarih de şahittirki Bizans ordusunda asker olan soydaşlarımız uz’lar ve peçenek’ler sultan Alparslan’ın safına geçerek savaşın seyrini değiştirmiştir. Bu bize “Türkün Türk’ten başka dostu yoktur” sözünün haklılığının tarihin şahitliğinde isbatını gösteren en büyük delildir.

Bugün de aynı tarih perspektifinden bakarak gelişen dünya şartlarına Türk milletini Anadolu’ya hapsetmek isteyen kan ve göz taşıyla sulanmış sözde Batı medeniyetin eli kanlı katillerinin heva ve hevesleri Türkün çelikleşmiş iradesinde tarihte olduğu gibi yok olmaya mahkumdur.

Büyük milletimizin üzerine oynanmak istenen oyun dün olduğu gibi bugünde aynıdır enerji parselleri bölüşülürken dün Musul ve Kerkük’te ki haklarımızı savunmamak adına şeyh Sait isyanını çıkartanlar bugünde Akdeniz’de ki hak ve menfaatlerimizi koruyamaz duruma gelmemiz için ellerinde gelen hile ve desiseleri yapıyorlar. ne yapsalar boş, Türk milleti üzerinde oynanan oyunu dün Ege’de denize gömdüğü gibi bu günde Allah’ın izniyle Akdeniz’e gömmeye muktedirdir.

Şanlı tarihimizin sayfalarında Zafer ayı olarak bilinen Ağustos ayında Mohaç’ta, Sakarya’da ve büyük taaruzda bu vatana göz dikenleri dün nasıl kahrü perişan etti isek bu ğün de bu büyük millet aynı emelleri paylaşan dünkü Bizans artıklarının torunlarına da bu yeryüzünü dar edecek kudret ve kuvvettedir .

Bu dugu ve düşüncelerle bu toprakların vatan olmasında Malazgirt’ten mohaça, çaldırandan çanakkaleye, Sakarya’ya ve büyük taarruz a kadar mübarek kanlarını feda eden Aziz şehidlerimizi sultan Alparslan’ı ve Anadolu yu tekrar bize vatan kılan Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyor Aziz ruhların şad olmasını temenni ediyorum.

Ne Mutlu TÜRKüm Diyene”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.