Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Başkan Küpeli’den Müdür Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Küpeli’den Müdür Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti
10.12.2021
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Boz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Boz’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Yeşile, ağaca önem veren bir OSB olarak, organize sanayi bölgesinde ciddi bir ağaçlandırma çalışması yaptıklarını aktaran Küpeli, “Çevreye, yeşile ve ağaca önem veren bir bölgeyiz.  Çevreye, yeşile ve ağaca verdiğimiz önemi daha da ileri boyutlara taşıyoruz. Her yıl on binlerce fidanı toprakla buluşturuyoruz. Türkiye’nin en çevreci OSB’lerinden biri olarak yıllardır Orman Bölge Müdürlüğümüz ile koordineli olarak önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların artarak devam edeceğine olaninancımız tamdır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölge Müdürü Boz, Eskişehir’in orman varlığının her yıl giderek arttığını, daha yeşil bir Eskişehir oluşturmak adına kurumlar arası iş birliğini çok önemsediklerini belirtti. Eskişehir ve çevre illerintıbbi ve aromatik bitkiler bakımında da oldukça zengin olduğunu söyleyen Boz, bu bitkilerin ekonomiye kazandırılmasına yönelik adımlar atmak, gıda, kozmetik ve ilaç gibi farklı sektörlere hizmet edecek bilimsel çalışmalara zemin hazırlamak amacıyla bölge müdürlüğü bünyesinde kurulan merkezin geliştirilmesi adına ortak çalışmalar yapabileceklerini iletti.

Son olarak Eskişehir OSB ile her zaman iyi ilişkiler kurduklarını aktaran Boz, OSB’nin yeşillendirilmesi adına vermiş oldukları katkıların artarak devam edeceğini söyledi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.