Site Rengi

DOLAR 32,5878
EURO 34,8455
ALTIN 2.503,43
BIST 9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Moğol Ulusal İnşaat Birliği’nden Eskişehir OSB’ne Ziyaret

Moğol Ulusal İnşaat Birliği’nden Eskişehir OSB’ne Ziyaret
26.11.2021
A+
A-

Yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiren Eskişehir 2. Yapı Fuarı’na katılmak için Eskişehir’e gelen MoğolUlusal İnşaat Birliği heyeti daha sonra Moğolistan Fahri Konsolosu İlhan Köse ile birlikte Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Eskişehir OSB Müdürlüğünde gerçekleşen görüşmede Başkan Küpeli, Moğol Ulusal İnşaat Birliği heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eskişehir OSB’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında heyete bilgiler veren Başkan Küpeli, Eskişehir OSB’nin sağladığı pek çok avantajla cazip bir bölge olduğunu, son yıllarda yatırımcıların yoğun talebiyle karşılaştıklarını aktardı. Başkan Küpeli, yapı sektöründe Eskişehir’de 100’den fazla firmanın üretim yaptığını belirterek, Eskişehir’in bu konuda ülkemizin önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu dile getirdi.

Eskişehir ticaret ve sanayi alanında oldukça tecrübeli

Moğol Ulusal İnşaat Birliği Yönetici Müdürü Khulan Lkhagvasuren ise Yapı Fuarı için geldikleri Eskişehir’de, organize sanayi bölgesinde üretim yapan sanayi tesislerini degezdiklerini, Eskişehir’in güçlü ve köklü bir sanayi altyapısı yakından görme fırsatı yakaladıklarını iletti. MüdürLkhagvasuren, Eskişehir’in ticaret ve sanayide çok tecrübeli bir il olduğunu ve bu deneyimden yararlanmayı arzu ettiklerini ifade etti. Moğolistan Fahri Başkonsolosu İlhan Köse ise, Moğolistan’ın hızlı bir gelişme ve yeniden yapılanma içinde olduğunu, Moğol Ulusal İnşaat Birliği üyelerine Eskişehir’i, Yapı Fuarını ve OSB’deki inşaat sektörüne ürünler üreten sanayi kuruluşlarını gezdirerek ülkeler arası iş birliğinin gelişmesine katkı sağlamayı planladıklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.