Site Rengi

DOLAR 32,3391
EURO 35,1222
ALTIN 2.236,22
BIST 8.731,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 10°C
Cts 14°C

MÜSİAD’dan Eskişehir Orman Bölge Müdürü Olarak Yeni Atanan İsmail Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD’dan Eskişehir Orman Bölge Müdürü Olarak Yeni Atanan İsmail Boz’a Hayırlı Olsun Ziyareti
26.11.2021
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Hamza Deniz Kaçmaz üyelerimizden Cemil Nazlı , Nihat Baş, Tunahan Avcu ve Genç MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu üyesi Semih ÖnpekerEskişehir Orman Bölge Müdürü olarak atanan İsmail Boz’ u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman Şehrimizde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersindeolduklarını belirterek, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne  atanan İsmail Boz’ u ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik. Daha önceki başarılı çalışmalarına şehrimizde de devam ettireceğine inancımız tamdır. MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak yaptıklarımız ve yapacağımız projeler, çalışmalar ve şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı SayınBoz’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Boz “Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip,kurumumuzu çok daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine Bölge Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.