Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Prof. Dr. Ayşen Gürcan STK’larla ve Gençlerle bir araya geldi

Prof. Dr. Ayşen Gürcan STK’larla ve Gençlerle bir araya geldi
15.04.2023
A+
A-

AK Parti Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri son hızla devam ediyor. Prof. Dr. Gürcan, kampanyası kapsamında gençler, kadınlar, esnaflar ve çeşitli derneklerle bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek ve çözüm önerileri sundu.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Gökmeydan cuma pazarını ve çevre esnafını, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş’ı ve depremzede aileleri ziyaret etti. İftarını Kafkas Kültür Evi’nde gerçekleştiren Gürcan, burada Çerkez kültürüne ve diğer kültürlere olan saygısını vurguladı ve Balkan, Kafkas ve Kırım Tatarları kültürlerini yaşatmak için çalışacağını ifade etti. Daha sonra Mardinliler Derneği’ni ziyaret ederek, hemşericiliğin önemine değindi ve Mardinlilerin Eskişehir’de önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Gürcan ayrıca, gençlerle ve kadınlarla gerçekleştirdiği buluşmalarda Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere ve kadınlara yönelik hayata geçirdiği program ve projeleri anlatarak, seçimlerden sonra hayata geçirilecek program ve projeler hakkında bilgi verdi. Kampanyası boyunca halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunan Gürcan, seçimlerden sonra da Eskişehir halkının sorunlarını çözmek için çalışacağını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.