Site Rengi

DOLAR 32,5222
EURO 34,7276
ALTIN 2.490,25
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Önder Dil, Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Önder Dil, Öğretmenler Günü’nü Kutladı
24.11.2021
A+
A-

Önder Dil Eğitim Kurumunun öğretmenleri Öğretmenler Günü’nü Beyoğlu Gurme Restoran’da kutladı.

Önder Dil personelinin bir araya geldiği kahvaltıda, Önder Dil Kurucu Müdürü Mustafa Köksal az ve öz bir konuşma yaptı. Köksal şunları söyledi: “Bugün sizin gününüz, bugün Öğretmenler Günü, ama ben de bir öğretmenim dolayısıyla bugün benim de günüm! Sizin de beni bir patron gibi değil içinizden biri gibi gördüğünüzü biliyorum, hepinize davetimi kabul ederek geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

BİRLİKTE NİCE YILLARA..
Öğretmenliğin kutsal bir meslek ve bir sevda işi olduğunu belirten Köksal, “Öğretmenlik mesleğini ancak seversen yapabilirsin, çünkü bıkmadan, usanmadan aynı şeyleri anlatman, kendini sürekli geliştirmen ve öğrenciler için en faydalı şekilde bilgini aktarman gerekir. Şöyle bir söz vardır; ‘Öğretmen koyun gibi olmalı, kuş gibi olmamalıdır’ der. Çünkü; kuş ağzında yiyecekleri ıslatır yavrularını öyle besler, koyun ise, yediklerini sindirir ve en kıymetli besine dönüştürerek süt ile besler yavrularını. Yani öğretmen öğrendiklerini ve bilgilerini önce hazmedecek, en safını, temizini, doğrusunu özümsediğini öğrencilere aktaracaktır. 34’üncü yılımıza girmenin de mutluluğu ile, daha nice böyle sağlıklı günlerde birlikte olmak dileğiyle…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.