Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Seçim Günü Sandıklardaki İzlenimlerim !

19.05.2023
A+
A-

Siyasî tarih denilince ilk olarak akla gelen şeylerden biri siyasî Partilerdir. Türkiye’de ilk defa Partileşme sürecinin başladığı Meşrutiyet dönemi Türk Siyasal Tarihinin başlangıcı kabul edilir. O milat tarihinden bugüne kadar bir çok siyasi aktör rol aldı ancak Ahmet Davutoğlu gibi bir felaket gelmedi.Düşünün Reis Bey’in velinimeti Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bile felaket.Dileğim Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu birbirlerinden hiç ayrılmasın. Davutoğlu’un hem ülkeye hem de AK Parti’ye çok zararları oldu. Onun iğreti kibiri, üstenci tavrının ruhu AK Parti’nin teşkilatlarının her kademesine nüfuz etti.

Reis Bey A.Davutoğlu’nu 2016 yılında kulağından tutup attı, fakat onun kirli ve kibirli ruhunu partisinden temizlemekte zorlanıyor.AK Parti’de Milletvekilinden, il, ilçe başkanına. Belediye Başkanından meclis üyesine.Yürütme kurullarından, yönetim kurullarına kadar. Oradan partisinin gücü ile bürokraside deri koltuk kapan dar pantolonlular dahi hiç kimsenin boyu gölgesi kadar değildir. Eğer partiniz güçlü ve kuvvetliyse gölge boyunuz uzar. Partiniz zayıf ise gölgeniz boyunuzdan bile küçülür.

 

AK Parti  küçük bir grubun hakimiyetinde olamayacağı gibi, seçim esnasında partisinin toplantısına gelmeyen eski İl Başkanınada sahip olamaz.Siyasi partiler kendilerini yenilediği sürece ayakta kalırlar ve büyürler….

Siyaset meslek değildir.Görev alırsınız yıpranmadan arkanızdan gelenlere devredersiniz. Partinin üyeleride herkesin yükselebileceğini görerek motive olur.

Kendinizi yenilerken kim olursa olsun kendisini kurumsal kimliğinin üzerinde gören olursada partinizden uzaklaştırırsınız.Hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığının göstergesi olarak yazının öznesi olan Davutoğlunu örnek gösteriyorum.

Reis Beyin milletten ve siyasetten kopmadığının ispatı son konuşması. Teşkilatlarının eksiğini görmüş isyan ediyor.Israrla sandıklara sahip çıkılmalı diye feveran ediyor….

Tekrar edeyim seçim günü 5 mahalle 21 okul gezdim.Gezdiğim her yerde CHP’si, TİP’i, İP’i, sandıkların üstüne resmen çökmüş.Bu duruma isyan eden kavga eden (kavga derken fiziki kastetmiyorum) bir kişi gördüm….

Çok merak ediyorum Eskişehirde AK Parti bölge, okul, mahalle sorumlularından bir rapor talep ettimi.Onu geçiyorum telefonda dahil görüşüldümü???? Bence hiçbiri yapılmadı….

Ayrıca AK Parti sosyal medyada yok diyenlere katılmıyorum.Seçim günü boy boy fotoğraflar paylaşılıyor “Şu okulu ziyaret ettik”……. Fakat “Sonra oradan arkamıza bakmadan ‘Tüydük’ “….. demeyi unutuyorlar.

Arkada kalan bir kaç kişide Avukat arkadaşın dediği gibi onun ağzından “Tek başımıza uğraşıyoruz”

 

Sahada komutanı olmayan asker savaşmaz.Okullarda sandıklarda görev yapan kimsenin hiç bir yerinden bir şey eksilmiyor.İktidarın gölgesinden ve güneşinden faydalanacaksınız ayazı başkası yiyecek.Ne güzel hayat. Hem ayranım dökülmesin,hem yoğurdum Ekşi meşin. Davutoğlu kibrinden kirlenenleri sahaya davet ediyorum.Maalesef hala 14 Mayıs gününden hiç kimse ders almıyor. Çok yazık……

Cumhuriyet Lisesinde tanıştığım AK Partinin görevlisi Avukat arkadaşı örnek göstererek onu ifşa ettiğim için ona özür borçluyum. Adamı durduk yerde hedefe koydum. İşini yapmayan insanlar işini yapan insanlardan nefret eder.Eğer bir siyasi hayatı olacaksa da sayemde artık yok…..

Avukatlardan başladım Avukatlardan bitireyim. Sahalarda göremediğimiz AK Parti’nin gençlik kolları başkanın da Avukat olduğunu ilave edeyim.

Allah gölgenizi, güneşinizi eksik etmesin Avukat Bey nasıl olsa sizin yerinize ayaz yiyenler var……….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.