Site Rengi

DOLAR 32,5488
EURO 34,9371
ALTIN 2.445,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Sazak: ‘Faydanız Yoksa Gölge Etmeyin’

Sazak: ‘Faydanız Yoksa Gölge Etmeyin’
20.12.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehirspor’un kullandığı Vali Hanefi Demirkol Tesisleri için yönetime “boşaltın” yazısı gönderen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin tepki çeken kararının şehre ve taraftara yapılan büyük bir yanlış olarak değerlendiren Milletvekili Sazak, faydanız yoksa gölge etmeyiniz” dedi. MHP’li Sazak’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamanın tamamı şu şekilde: Eskişehirimizi, efsane taraftarı ve şanlı mazisiyle Anadolu’ya tanıtan Es-Es’i  yaşatmak, toparlamak ve başarısı için çalışmak; Eskişehir temsilcileri ve yerel yönetimlerinin seçme şansı olmayan bir görevidir. Stada, kongreye gelerek boy gösterenlerin, tabiri caizse “tribüne” oynayanların, Eskişehir halkını ve Es-Es taraftarını ne zannettiğinizi anlamak mümkün değil. Anadolu’daki yerel yönetimler sıfırdan şehir takımı icat ederken, Eskişehirspor’a şu dönemde bekleneni vermediği gibi var olanı da almaya kalkmak; şehrimize, takımımıza, taraftarımıza yapılan büyük bir yanlıştır. Es-Es her şeyin farkında. Yapılan fedakarlıklar kadar vaat edilipte yapılmayanların farkına varacak akıl ve hissiyattadır. Bunları unutmayız, kendinize geliniz, faydanız yoksa gölge etmeyiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.