Site Rengi

DOLAR 32,5406
EURO 34,9537
ALTIN 2.456,26
BIST 9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

Sazak: Hayali Haritalarınızı ve Savlarınızı Alın…

Sazak: Hayali Haritalarınızı ve Savlarınızı Alın…
25.04.2021
A+
A-

Sazak: Hayali Haritalarınızı ve Savlarınızı Alın… 

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ABD Başkanı Biden’ın sözde “soykırım” ifadesini şiddetle kınadı.

Milletvekili Sazak, sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada ABD Başkanı Biden’ın 1915 olayları için “soykırım” ifadesine “yazdığınız hikaye kendi geçmişiniz ve safsata” diyerek yanıt verdi.

ABD’nin kıtanın yerli halk ve medeniyetlerine yönelik katliamlarını da hatırlatan MHP’li Sazak, yaptığı yazılı açıklamada “1915’te yeni bir bölge keşfedip orada yaşayan medeniyetleri bir senede yok etme telaşına düşmedik. Yazdığınız hikaye kendi geçmişiniz ve safsata. Yüzlerce yıl bütün topraklarımızda millet-i sadıkayla birlikte yaşadık, sizin emperyal çıkarlarınız uğruna kışkırtmalarınızla açtığınız yaraları, her meşru devletin alacağı tedbirlerle en insancıl şekilde önlediğimiz belgelerle sabittir. Hayali haritalarınızı ve savlarınızı alın….” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.