Site Rengi

DOLAR 32,5889
EURO 34,8006
ALTIN 2.499,03
BIST 9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Süleyman Reyhan Yeniden Siyasi Arenada

Süleyman Reyhan Yeniden Siyasi Arenada
15.02.2021
A+
A-

Bugün yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Av. Zihni Çalışkan’ın listesinde bir isim hemen herkesin dikkatini çekti.
AK Parti’nin önceki dönem il başkanlarından ve Özel MY Okulları Eskişehir Kurucusu Süleyman Reyhan’ın il yönetim kurulu listesinde olması kongre saloununda olumlu karşılandı.

AK Parti’nin Eskişehir kuruluş çalışmalarında bulunan 2003 yilindan itibaren il yönetim kurulu üyeliği ve il genel sekreterliği yapan Reyhan, 2006 yılında merkez ilçe başkanı olarak atandı. Alt kademe yerleşim biriminden ilçe hüviyeti kazandıktan sonra Odunpazarı İlçe Kurucu Başkanlığı da yapan Süleyman Reyhan, 15 Ocak 2011 tarihinde dönemin il başkanı Salih Koca’nın milletvekili adaylığı için istifası neticesinde AK Parti’nin 5. Eskişehir İl Başkanı olarak atandı.

12 Temmuz 2012 tarihinde ise olağan kongrede yeniden il başkanı seçildi. 2014 yerel seçimleri sonrasında 15 Haziran 2014 tarihinde il başkanlığı görevinden ayrılan Reyhan; en son 7 Haziran 2015 seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak siyaset arenasında yerini almıştı. Bugün yapılan AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde eski bakan ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ile il başkanı Zihni Çalışkan’ın daveti üzerine il yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Süleyman Reyhan’ın Siyasî ve Hukuk ışlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olacağı da siyasi kulislerde konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.